Tips om jobbsøk og karriere

jobbsøk karriere

Få fart på karrieren din.

Arbeidslivet byr på mange utfordringer, både for unge jobbsøkere og arbeidstakere som er godt igang med karrieren. Det finnes blader og nettsider for alle mulige slags interesser som biler, interiør og moter, men når det kommer til selve karrieren er det ikke så mange nettsider.

Joda, mange av de ulike sidene ved arbeidslivet finner du gode nettressurser på som for eksempel ledige stillinger der Stillingsbasen.no er i denne kategorien nettsider.

Men hvor finner man konkrete tips om jobbsøkerprosessen og karriere generelt? Ikke så mange plasser.

En av de mest brukte nettsidene innen jobbsøk og karriere heter Finnstillinger.no. Som navnet på nettsiden antyder hjelper den deg i å finne stillinger – og å få selve jobben. Her finner du tips om hvordan du finner stillingsannonser og ledige stillinger, tips om jobbsøkingen som hvordan skrive en jobbsøknad og hva du skal svare på jobbintervju. Du finner mange tips om jobbsøking her.

Du får også mange tips for deg som er i arbeidslivet og ønsker råd om omplassering, nedbemanning, oppsigelser, lønn, pensjon og mye mer. Her finner du gode karrieretips.

Du finner også nyttige artikler om andre ting som flytting, privatøkonomi og andre nyttige ting.