Last ned gratis fonter

gratis fonter

Las ned gratis fonter hos FontDaddy.com.

Fonter er rundt oss hver dag og vi bruker alle ulike fonter for forskjellig andledninger. Du skal kanskje lage en jobbsøknad, invitasjon, et brev, en stillingsannonse, en blogg, en logo, et skilt eller kanskje bruke fonter i forbindelse med scrapbooking eller dekorasjoner.

Vi kjenner alle de vanlige fontene de fleste typer tekstbehandlere og annen software har som standard, dette er de klassiske fontene Times New Roman, Helvetiva, Arial og så videre. Men om du skal lage noe utenom det vanlige trenger du en font utenom det vanlige.

Problemet med fonter som ikke er standard er at de koster penger, det vil di man må betale en font lisens for å laste ned og bruke fonten til de formålene du hadde tenkt. Men enkelte nettsider har et bra utvalg av gratis fonter du kan laste ned.

En av de desidert største nettsidene innen gratis fonter er FontDaddy.com. Nettsiden har titusenvis av gratis fonter i alle mulige kategorier som 3D fonter, grafitti fonter, hipster fonter og retro fonter.

Prosessen med å finne og laste ned fontene du ønsker å bruke er ganske enkel, du finner en font du vil ha, klikker «Download» og så pakker du ut fonten og plasserer den i mappen på din harddisk der fontene er.

Fontene er kompatible med både Windows PCer og Mac PCer. Husk at om du skal bruke fontene kommersielt må du sjekke lisenstypen fonten har.