Unibet Bingo – bransjens grand old man

bingo

Spill bingo hos UniBet.

Unibet er et av verdens største spilleselskaper. Med millioner av medlemmer i hele verden, og en av de mest rikholdige spillutvalgene som finnes, er det ingen tvil om Unibets markedsledende posisjon. Unibet har en egen bingoavdeling som heter Unibet Bingo. Ikke overraskende kan man kose seg med et fantastisk godt tilbud her.

Knapt noen bingohall på nettet kan måle seg med Unibet Bingo når det gjelder utvalg. Antallet bingorom er imponerende, alle slags typer bingo er tilgjengelige, og pris per bingobrett er tilpasset spillere med alle slags budsjetter.

Hos Unibet Bingo finner du de aller største jackpotene som det er mulig å vinne mens du spiller bingo på nettet. Det medfører at du kan bli millionær hvis du har hellet med deg.

Unibet er ensbetydende med godt mobilspilltilbud. Hos Unibet Bingo nyter du godt av mobilbingo i særklasse. Knapt noe annen bingohall kan måle seg. Hvis du har lyst til å spille bingo på telefonene eller nettbrettet, nøler vi ikke med å anbefale Unibet Bingo.

Selvsagt tar selskapet imot nye medlemmer med åpne armer. Bonusene er svært rause, og mer lønnsomme enn hos spilleselskaper flest. Det skyldes Unibets gunstige omsetningskrav.
Les resten av artikkelen for å finne ut alt du må vite om Unibet Bingo.

Unibet Bingo har gratis bingorom
Unibet Bingo byr nye medlemmer på en av de mest oppfinnsomme velkomstgavene vi kjenner til. Her kan du nemlig kose deg i et helt gratis bingorom, daglig i løpet av den første uka du er medlem.

Det vil si at du kan venne deg til online bingo uten noen risiko som helst. Dette vil gi deg sjansen til å kose deg uten å tenke på penger.

Mens du spiller gratis bingo konkurrerer du om pengepremier. Du kan ikke ta ut eventuelle gevinster direkte fra din Unibet-konto. Derimot kan du spille videre med dem i Unibet Bingos andre bingorom – hvor du kan vinne helt ordentlige penger.

Det gratis bingorommet er åpent i to timer per dag. Det vil si at du kan spille bra mye bingo helt uten kostnad.

Du nyter tilgang til gratis bingo på denne måten uten at du behøver å sette inn penger på din konto. Med andre ord kan du åpne konto og nyte godt av en hel uke med bingo uten noensinne å legge et øre av egne penger på bordet.

Du får €25 i bonus – uten omsetningskrav
Unibet Bingo varter opp med en egen bonus for kunder som velger å sette inn penger på kontoen sin. Den består av €25 – om lag 250 norske kroner. Denne bonusen mottar du på enklest mulige måte: så snart du har kjøpt bingobret for til sammen €25, vil Unibet Bingo plusse tilsvarende sum på din spillekonto. Så ukomplisert kan det gjøres.

Det som virkelig gjør dette til et heidundrende tilbud er at du mottar denne bonusen uten noe som helst slags omsetningskrav.

For bonuser hos spilleselskaper ellers gjelder det så godt som alltid et slikt krav. Det går ut på at du er nødt til å spille for verdien av bonusen din et visse antall ganger før du kan ta penger du vinner med den ut av konto.

Omsetningskrav kan være på mellom 20 og 40 ganger verdien av en bonus. Det gjør det selvsagt vanskelig å tjene en betydelig profitt mens du spiller for bonuspengene dine.

Hos Unibet Bingo slipper du altså å tenke på dette. Skulle du vinne penger mens du spiller for dine €25, kan du ta de rett ut av konto og bruke dem hva som helst.

Velg mellom mange bingorom
Unibet er et digert og mangfoldig spilleselskap. Av den grunn burde det ikke overraske noen at Unibet Bingo her et stort utvalg av bingorom.

Du kan velge mellom i alt 5 forskjellige bingorom som medlem hos Unibet Bingo. De tilbyr 75-ballsbingo og 90-ballsbingo. Du vil også kunne spille Variant-bingo som er en egen versjon av 75-ballsbingo.

En veldig viktig ting å påpeke er at bingorommene til Unibet Bingo er tilgjengelige for spillere uansett budsjett. Du kan kjøpe bingobrett for kun 10 øre stykket, mens high rollers kan spille for 10 kr per brett.

Bare vær obs på at dess større innsats du spiller med, dess større premier kan du vinne.
Trekningene avholdes fortløpende, så det er alltid noe på gang.

Spill om markedets største premier
Hos Unibet Bingo kan du spille med mulighet til å bli millionær på bingo. Det skyldes at denne bingohallen har noen av markedets største progressive jackpoter.

En progressiv jackpot er en premiepott som stadig vokser seg større. Hver gang noen kjøper et bingobrett i et bingobrett med en slik jackpot vil en andel av prisen plusses på premiepotten.
Etter hvert som flere og flere spillere kjøper brett, stiger verdien høyere og høyere. I skrivende stund er den største bingo jackpoten du kan vinne hos Unibet Bingo oppe i en verdi på €181 948. Det tilsvarer ufattelige 1 695 505 kr!

Denne jackpoten er tilgjengelig i bingorommet som heter The Arena. I dette bingorommet spiller man Variant-bingo. For å vinne jackpoten må du få fullt hus før 42 baller har blitt trukket.
Får du fullt hus etter at dette antallet baller har blitt trukket vil du vinne en prosentandel av jackpoten.

Hos Unibet Bingo kan du spille på mobilen
Den nye, hete trenden innenfor online bingo er mobilspilling. Det har blitt utrolig populært å spille på denne måten på rekordtid. En viktig årsak til dette er Unibet Bingo sin uovertrufne mobilsatsing.

Unibet Bingo er nemlig en av de få bingohallene hvor du kan nyte godt av et fullverdig mobiltilbud. Med det mener vi at du kan spille på mobilen og på nettbrettet med vel så stor kvalitet og mangfold som på datamaskinen.

Tilbudet har blitt spesielt tilrettelagt for mindre skjermer med tøtsjfunksjon. Dette gjør opplevelsen spennende og intens.

Du kan velge og vrake blant Unibet Bingo bingorom, og kan enkelt kjøpe brett og delta i spillingen. Ja, mange bingo-entusiaster understreker at selve spilleopplevelsen er mer intens når man spiller på denne måten.

I tillegg hører det jo med at det unektelig er mer praktisk og behagelig å kunne spille på nettbrettet enn å måtte rigge seg til foran datamaskinen. Den eneste bingohallen på nettet som kan vise til en lignende tilbud er Maria Bingo.