Karriere innen webdesign i Oslo?

webdesigner oslo

Jobbe som webdesigner i Oslo?

Å jobbe som webdesigner er for mange unge selve drømmejobben. Man er med på å utforme butikker og bedrifter på nettet og påvirker direkte hvordan folk kjøper ting og hva folk mener om saker. Å jobbe som webdesigner er en karriere for fremtiden, rett og slett fordi du er med på å utforme den. Tusenvis av personer vli se det du har designet hver eneste dag.

Hver eneste dag vil folk gå inn på en webside du har laget og kjøpe klær, bestille interiør og så videre.

En slik påvirkningskraft er et privilegium. Å jobbe med webdesign har også andre fordeler. Man har ingen helsefarer, man kan jobbe hjemmefra, fleksitid er vanlig og arbeidsmiljøet er det man kan kalle dynamisk. Det er mange unge, entusiastiske og fremadstormende mennesker som jobber i denne bransjen.

Hovedstaden for webdesign i Norge er Oslo. Det er i Oslo det er flest webdesignere og det er også i Oslo det er flest webdesign kunder.

Men det er mange som utdanner seg innen internett og søker etter ledige stillinger som webdesigner, webutvikler og grafisk designer i Oslo. Derfor er det også ikke så lett å få seg en stilling som webdesigner i Oslo.

Hovedårsaken til at mange ikke får seg en jobb innen webdesign men istedenfor havner i beslektede yrker som programmerer, grafisk designer og så videre er at det ikke er så mange webdesign byrå som annonserer stillingene de har ledige og de som de planlegger å legge ut stillingsannonser for.

Så hva gjør man da om du er utdannet innen webdesign, kanskje til og med har litt erfaring innen webdesign eller webutvikling og ønsker en karriere i Oslo?

Det smarteste er faktisk å kontakte de ledende webdesign selskapene som finnes i Oslo. Et sted å starte er selvsagt det mest kjente selskapet, nemlig Oslo Webdesign AS.

Ta å gå inn på Google.no, Bing.com eller Yahoo.com og søk etter «webdesigner oslo» og besøk nettsidene, ring dem, og send en åpen søknad eller en CV med portfolio. Du bør jo selvsagt også sjekke Stillingsbasen.no for stillingsannonser.