Nettaviser i Rogaland

aviser

Aviser og nettaviser.

De fleste folk har nå byttet fra papiraviser til nettaviser. Og mange får sine nyheter via Facebook, Twitter og YouTube i tillegg og bruker kanskje mindre tid på nettaviser, og kanskje også mindre tid på norske nettaviser og noe mer tid på utenlandske nettaviser og nyhetssider.

Det er i grunnen mange plasser man kan finne nyheter på internett. Men nettet er ganske uoversiktig og hvem har egentlig tid til å søke og finne nyhetskilder i søkemotorer? Om du søker etter nyheter internasjonalt kan du sjekke kategorien news i Three Link Directory. Three Link Directory er en internasjonal nettkatalog som samler og sorterer linker i alle kategorier så du kan finne gode linker i alle slags kategorier som for eksempel journalisme.

Den norske emnekatalogen Lenkeguiden.no er også en nettkatalog som lister opp anbefalte nettsider og har en omfattende liste med lenker innen emnet nyheter.

Men om du bor i Rogaland fylke og ønsker lokalnyheter fra de ulike kommunene og andre nærområder er lokale nettaviser det du helst vil se på. Søketjenester som BedriftsGuiden.no har en egen oversikt med lokalaviser men problemet er at oversikten er ikke listet opp fylke etter fylke.

Da er Bedriftsbasen.no den beste måten å finne lokale nyheter på. Bedriftsbasen.no lister opp relevante nettsider i alle mulige bransjer og kategorier og har en kategori for nyheter og media. Kategoriene er videre sortert påå etter fylker så du finner enkelt en omfattende oversikt med nettsider innen nyheter og media i Rogaland fylke.

Bedriftsbasen.no har derfor også en lang liste med linker til aviser og nettaviser i Rogaland.

Du finner selvsagt aviser og nettaviser i alle landets fylker på Bedriftsbasen.no.