Ledige stillinger innen lager

lager stillinger

Stillinger innen lager.

Å jobbe på et lager kan kanskje høres ut som en kjedelig jobb, men det er det ikke. Det kan være både hektisk og trivelig. Og ikke minst en svært ansvarsfull jobb. Tenk bare på hva som transporteres ut og inn av ulike lagre rundt om i landet: medisiner, mat og elektronikk for å nevne noe.

Å jobbe på et lager kan også være vare svært kunnskapskrevende, man mp koordinere mange ulike ting som tungt maskineri og beherske datasystemer som holder oversikt over lageret. Å jobbe på lager er derfor heller ikke et lavtlønnsyrke.

Om du sønker å søke på en ledig stilling hos en bedrift som har lager kan du sjekke stillingsannonser på nettet, Stillingsbasen.no er selvsagt et bra sted å bruke siden du finner nesten alt av ledige stillinger her.

Men du kan også ta kontakt med potensielle bedrifter direkte for å spørre om de planlegger å ansette noen i nær fremtid og eventuelt gi dem en åpen søknad. En åpen jobbsøknad er en søknad på en stilling som ennå ikke er annonsert.

Vanligvis er det transportfirmaer som også har lager men også andre bedrifter innen andre bransjer som for eksempel detaljhandel har lager. Du kan bruke søketjenester som Bedriftsbasen.no for å finne bedriftene du kan kontakte.

En av de ledende i markedet er transportselskapet RST Logistics som bl.a. har lager i Østfold. Fremgangsmåten er at man finner nettsidene til bedriftene for å få adresse, telefon og mail – og enten besøker dem direkte eller eller tar kontakt på epost eller telefon.