Ny jobb, flytting og lagring

minilager

Praktisk med minilager.

Når man har finnet en stillingsannonse, sendt jobbsøknad og CV, vært på jobbintervju og fått stillingen er det ofte man må praktisk tilpasse seg den nye arbeidsgiveren og jobben. For det første kan det hende du må kjøpe deg noen nye klær, og for mange handler det også om å flytte på seg.

Å skaffe seg nye sko eller et slips er ukomplisert for de aller fleste, noen trenger bare rote litt lengre bak i klesskapet for å finne passende klær. Men når det gjelder flytting er det straks mer komplisert.

Enten du flytter alene eller med familien din får man ofte et behov for midlertidig lagring, enten for å slippe å flytte så mye, eller for man skal flytte til en mindre plass eller lignende. Problemet er at det er vanskelig å be venner, tidligere kolleger, gamle naboer eller slekt å oppbevare møbler og innbo hos seg på ubestemt tid.

I tillegg er det også et spørsmål om sikkerhet og økonomi. Hva om noe blir skadet i vannlekkasje eller brann? Eller hva om noe blir borte ved et innbrudd?

Da er det enklest å  finne et praktisk lager der man kan oppbevare eiendelene sine. Da kan man leie et minilager hos 123 Minilager.

Dette er en praktisk, enkel og rimelig måte å oppbevare møbler, innbo og verdigjenstander på. I tillegg har de flere avdelinger i Oslo og Akershus.