Linkbygging med Bedriftsbasen.no

Idag har de fleste norske bedrifter et domene og en nettside eller nettbutikk. Og har din bedrift en webside eller online butikk ønsker man selvsagt mest mulig trafikk på nettet. På den måten blir bedriften mer kjent og selger mer.

Det er mane metoder man kan benytte for å få mer trafikk på nettsider, søkeoptimalisering er den mest grunnleggende. Optimalisering for søkemotorer som Google, Bing og Yahoo gjør at din nettside rangerer i søkeresultat og blir sett av potensielle kunder og får inngående trafikk fra potensielle kunder.

I tillegg må selvsagt bedriftens webside eller nettbutikk være synlig der kundene er på nettet, det vil si portaler, startsider, nettkataloger og søketjenester. Det er dette man kaller linkbygging.

Ved å registrere din nettside i Bedriftsbasen.no kan du oppnå begge deler: direkte trafikk fra kunder som søker etter produktene din bedrift selger og synlighet i søkemotorene.

Nå er Bedriftsbasen.nå bare en av søketjenestene og nettsidene man kan bruke for linkbygging, andre er for eksempel BedriftsGuiden.no.

Du kan registrere nettsiden eller nettbutikken din direkte på disse og andre søketjenester og portaler, eller du kan få linkbygging eksperter som Gunnar Andreassen til å utføre denne omfattende oppgaven, uten at det koster for mye.

I Gunnar Andreassen sin nettbutikk kan du finne flere tjenester innen linkbygging og SEO (søkeoptimalisering).