Riktig bruk av software på jobben

drivere

Er dine drivere oppdatert?

Vi bruker PC og internett til jobbsøking og software til å lage jobbsøknader og CV man sender til arbeidsgivere. Og i dagens vestlige samfunn er det ikke mange yrker der man ikke på en eller annen måte er avhengig av datamaskiner og dataprogrammer.

Både PCer og laptoper moderniseres hele tiden, og det kommer stadig ny software man som arbeidstaker forventes å beherske. Dette gjelder mange bransjer, og det kommer nye versjoner ganske hyppig. Heldigvis er det ikke så vanskelig å sette seg inn i en ny versjon av en datamaskin eller dataprogram.

Noe helt annet er det med drivere.

En driver kommuniserer mellom hardware og utstyr som skjerm, mus, tastatur, printer og scanner samt software som operativsystem og andre dataprogrammer. Og har man ikke en oppdatert driver er det fort gjort at datamaskinen ikke fungerer som den skal.

Og så ofte som det kommer nye datamaskin modeller og nye printere og så videre samt nye versjoner av forskjellig software kan utfallet av å ikke oppdatere drivere bli alvorlig.

Dessverre er det ikke ukomplisert å fikse dette selv heller, man må hele tiden søke etter og installere nye drivere for å sikre at datamaskinen fungerer som den skal og informasjonen som er lagret på den er sikker. Heldigvis er det en enkel snarvei å løse dette problemet på, nemlig Driver Scanner.

Du finner programmet for drivere på DriverUpdateHub.com. Det er et program som sjekker alt dette for deg på autopilot, og programmet er ekstremt enkelt å bruke.

Man laster det ned og bare kjører programmet. Så enkelt er det. DriverScanner oppdaterer nemlig alle dine drivere på en gang. Du har da alle de siste versjonene og datamaskinen vil fungere mer effektivt og mer sikkert.