Smålån på dagen uten sikkerhet

smålån penger

Spar penger med et billig smålån.

Mange tror at forbrukslån har skyhøy rente, men det er ikke lengre rett i de aller fleste tilfellene. Tiden er over når man måtte betale høy rente selv om man bare skulle låne små beløp uten sikkerhet.

Årsaken er at det er utrolig mange som tilbyr lån. Og alle bankene, finansselskapene og lånetilbyderne konkurrerer mot hverandre på internett. For på nettet er det fort gjort å finne et billig lån, selv om det er et smålån.

Smålån er vanligvis mellom 10.000 og 50.000 kroner. Smålån er utrolig praktiske om du trenger et mindre beløp og ikke vil ta opp et stort lån og kanskje helst vil ha svar på dagen.

For det er jo nettopp raskt svar man vil ha når man bare skal ha et smålån. Du har kaskje vært på en butikk og sett et TV, fryser, sofasalog, moped eller noe annet på salg. Da er det selvsagt smart å låne penger, for om du skulle vente til du hadde spart opp penger måtte du sikkert vente til salget var over og du måtte betale full pris.

Dermed går du glipp av rabatten. Hadde du fått et smålån med svar på dagen kan det faktisk være direkte lønnsomt å låne pengene. Uansett, du finner smålån med lav rente på smålånutensikkerhet.com.

Der finner du informasjon om ulike lånegivere og kan raskt og enkelt finne et lån som passer din økonomi. Lånene er uten sikkerhet så lånerenten er ikke like lav som for eksempel huslån med sikkerhet, men er betraktelig lavere enn de dyre forbrukslånene.

Eksempel: Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.