Leie et lager i Bergen?

ok minilager

Utleie av lager i Bergen i Hordaland.

Om du skal flytte til Bergen, eller kanskje flytta fra Bergen i forbindelse med en ny jobb, utdanning eller andre årsaker kan det være smart med et minilager. Et minilager kan også være utrolig praktisk om du bare skal rydde opp i garasjen, loftet og trenger en sikker oppbevaringsplass i Bergen.

Det er flere typer lager man kan leie, man kan leie lagercontainer eller et lagerhotell. Begge disse lagertypene kalles minilager.

Det er flere bedrifter som tilbyr leie av lager og oppbevaringsplass for både bedrifter og privatpersoner i Bergen, men det ledende selskapet er OK Minilager.

OK Minilager er en av landets største på lagerutleie i Norge og har avdelinger over hele landet, og selskapet har selvsagt avdelinger i Hordaland.

I bergen har OK Minilager to avdelinger, nemlig OK Minilager i Søreide i Bergen og OK Minilager i Laksevåg ved Bergen.

OK Minilagers avdeling på Søreide er et rimelig alternativ til vanlige lagerhotell. Her kan du lagre møbler og innbo til de beste prisene i Bergensområdet og det er enkel adkomst for store flyttebiler.

OK Minilager avdeling Laksevåg er et moderne minilager på over 2000 kvm lagerplass. Lagerrommene er fra bare 1 opptil 15 kvadratmeter. Avdelingen i Laksevåg er et oppvarmet/temperert lager med lav luftfuktighet for gode lagringsforhold.