AutoDoc-appen kan gi deg en fordel som bilforhandler

bildeler app

Finn bildeler med en smarttelefon.

Hvis du er bilforhandler eller ønsker å være, kan det være lurt å bli med i mote og bruke AutoDoc-appen til å forhandle auto deler. Appen kan bare være et supplement til virksomheten din i målet om å selge bildeler. Du kan samtidig velge å legge ut noen auto deler på appen, og i stedet selge dem i butikken eller på ditt eget nettsted, slik at kundene fortsatt vil passere virksomheten din.

Du trenger ikke å ha reservedeler til alle typer biler, slik at du kan være en av bilforhandlerne som selger gjennom AutoDoc-appen. Utvalget av reservedeler på appen er bredt, noe som gjør det mulig for kundene å finne reservedeler for alle behov. Kunder kan raskt søke etter de spesifikke reservedelene de mangler og finner deg som bilforhandler.

Hva gir AutoDoc-appen?
Appen AutoDoc fungerer som en nettbutikk for auto deler, hvor du får oversikt over så mange som 1.500.000 reservedeler. Ved å bruke denne appen til å kjøpe reservedelene, unngår kundene lange reiser til bilforhandlere som ligger i utkanten av byene. I tillegg har du alltid appen i hånden via mobiltelefonen, slik at du ikke alltid må sitte hjemme foran datamaskinen, for å raskt og enkelt bestille nye reservedeler.

I appen AutoDoc finner kundene biler av høy kvalitet for 5,914 modeller fra 45 bilprodusenter. Appen er enkel å bruke og gjør det enkelt å finne det du trenger. I tillegg mottar kundene rabatter på opptil 23%, noe som også betyr at du får den beste prisgarantien. Når kunder kjøper appen på mobiltelefonen, får de også 10% rabatt hvis de er blant de første 10.000 abonnentene. Det er totalt 15 forskjellige betalingsmåter som gir flere alternativer til kunder som kan ha forskjellige preferanser for hvordan de ønsker å betale. Samtidig er kundeservice på appen rost for skyene, noe som betyr at kundene kommer tilbake.

Det er mange fordeler for kundene ved å bruke denne appen, som samtidig gjør det til en fordel for bilforhandlerne å være en del av, da de dermed får fordelene av det. Finn mer informasjon om appen på www.AutoDoc.no.

Andre fordeler for deg som bilforhandler
Det kan være nyttig for deg som bilforhandler å gi kundene noen veiledning om hvordan du reparerer eller reparerer sine biler på en eller annen måte. Du kan for eksempel gjøre dette via appen som viser hvordan du reparerer bilen

For eksempel kan du Velg å lage korte YouTube-videoer som beskriver hvert problem som vanligvis oppstår med biler som kunden kan fikse hjemmefra eller på veien. Det kan også gjøres på en måte slik at du ikke mister penger på det, og kunden opplever samtidig god kundeservice.