Proffe bilder av ansatte i bedriften

fotograf solo

Rune Hammerstad.

Internett har gjort at folk er vant til å ha mer tilgjengelig informasjon om bedriftene man kjøper varer eller tjenester av. At potensielle kunder, partnere og så videre kan se hvem som jobber i en bedrift er vesentlig, det er ikke alltid man får tillit til å kjøpe en vare i en nettbutikk om det bare er bilder av personene i ledelsen i bedriften på nettsiden.

Om man for eksempel kjøper sportsutstyr vil du som potensiell kunde gjerne se bilder av varene, og helst bilder av de som pakker varene og de som svarer på telefonen om det er et problem med leveringen.

Det gir kunder trygghet og man tar oftere frem kredittkortet sitt og kjøper fotballdrakten eller treningsutstyret i en nettbutikk.

De ansatte er bedriftens ansikt utad. Bokstavelig talt. Og da holder ofte heller ikke med bilder tatt med mobilen av en amatør. Da trenger man en profesjonell fotograf som har årevis med erfaring med lyssetting og bilderedigering for å gi et profft inntrykk av bedriften og de ansatte.

Og dessuten er det gjerne også motiverende for de ansatte å bli tatt bilde av og lagt ut på bedriftens nettside. Det gir stolthet for seg selv og bedriften man jobber for.

Det finnes mange fotografer i rundt om i landet, og de fleste kan ta gode portrettbilder, men om din bedrift holder til i Oslo eller omegn bør du vurdere Rune Hammerstad som er en fotograf i Oslo.

Denne fotografen i Oslo har en egen side om bedriftsfoto der han beskriver hvilke fototjenester han kan levere til bedrifter.

Det finnes selvsagt andre gode fotografer i Oslo, men men bør som hovedregel ikke bruke amatørbilder tatt med mobilen på selskapets nettside i offentlig kommunikasjon med offentligheten.