Hygiene viktig på arbeidsplassen

freelancer
Hygiene er viktig også på jobben.

Coronaviruset har økt bevisstheten omrking renhold, hygiene, bakterier, virus og sykdom, også i arbeidslivet. De fleste butikker har for eksempel tilbud om desinfisering av hendene og overalt er det regler om å holde avstand for å begrense smittespredning.

Den økte bevisstheten har også økt etterspørselen etter smittevernartikler, desinfisering og hygiene i butikker og nettbutikker i Norge.

Særlig har salget av toalettpapir, såpe og håndsprit som Antibac økt betraktelig den siste tiden. Men Enkelte har også kjøpt inn munnbind i forbindelse med jobben. Tenk for eksempel på tannleger og andre som yter tjenester der hygiene er ekstremt viktig.

God hygiene på arbeidsplassen er ikke bare viktig for arbeidsgiveren og eierne, men også for de ansatte og kunder. Ja, det er til og med viktig for leverandører og andre partnere.

Og om du kanskje ikke tro du trenger slike produkter akkurat nå, kan det være lurt å kjøpe inn noe slik at du unngår å mange om lignende situasjoner skulle oppstå i fremtiden, holdbarheten på slike ting er nemlig lang, og det er ingen grunn til å vente.